GROTE KORTING OP AL ONZE TOONZAALMODELLEN ! Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag doorlopend open. Andere dagen na afspraak. Voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.

Dedon

De nummer 1 op gebied van design met een onderhoudsvriendelijke en veruit dé beste kunststofvezel op de markt, gefabriceerd in Duitsland.  Designers over de ganse wereld, waaronder Jean-Marie Massaud, Philippe Starck, Stephen Burks, Gamfratesi, Sebastian Herkner e.a. vinden het dan ook een hele eer als Dedon komt aankloppen.  Hun ontwerp gaat naar de vlechters van Dedon op Cebu Island (Philippijnen) en enkel wanneer het ontwerp na uitgebreide tests wordt goedgekeurd, gaat dit in productie.  Bij de minste twijfel op basis van kwaliteit  of haalbaarheid wordt dit ook genadeloos afgevoerd. 

De natuur dient wel vaker als model bij Dedon zoals de vorm van een blad de designer inspireerde tot het ontwerp van de ‘Leaf’, een elegante ligstoel verkrijgbaar in 2 maten, voor 1 of 2 personen.  Eén van de favorieten is zeker de Orbit.  Een knusse en veilige plek, mét of zonder canopy.  Deze kom je zeker wel eens tegen als je één of ander paradijselijk luxeoord bezoekt.  Ook de Mbrace Wing Chair is een topper.  Zowel voor in- als outdoor het perfecte zit - & relaxcomfort.

Dedon is een bedrijf van vernieuwers en trend-setters, met een passie voor goed design en een zekere curiositeit naar de natuur.

 

Terug naar overzicht