GROTE KORTING OP AL ONZE TOONZAALMODELLEN ! Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag doorlopend open. Andere dagen na afspraak. Voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.

Over Ons

Meer dan 30 jaar ervaring

In 1994 startte Johan Auwers, Tuinmeubelen De Boomgaard in Poederlee bescheiden met enkele tuinsets in consignatie.  Maar al snel werd het assortiment uitgebreid en kocht hij de meubelen zelf aan, met vooral aandacht voor kwaliteit ! Ondertussen kreeg Johan de enthousiaste steun van zijn echtgenote Dominique De Cuyper.  Johan en Dominique adviseren je persoonlijk en je kan rekenen op hun professionele advies en kennis.  Zowel bij de inplanting, bestelling en levering van jouw kwaliteitsmeubilair zijn zij uw enige aanspreekpartner. Tenzij u een bezoekje brengt aan de winkel in Herentals, waar dochter Emma u graag te woord staat. 

Tuinmeubelen met karakter; Dedon concept store

In dit idyllische kader – een geliefde stopplaats voor fietsers en wandelaars – stelt ‘De Boomgaard’ outdoor merken voor die kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit uitstralen zoals Royal Botania, Dedon, Vondom, Fermob en anderen.   De prachtige toontuin is bovendien het perfecte decor om materialen -die het ganse jaar door buiten staan- te kunnen testen.  Een echt 'Outdoor Experience Center'. Een buitenmeubel moet aan hoge eisen voldoen en in alle mogelijke weersomstandigheden zijn oorspronkelijke kwaliteit en uitstraling behouden.